Celine's Lab

NIEUW! The Next Chapter: een complete branding incl. fotografie, lancering en contentkalender

The Next Chapter
2:1 branding traject

Ben jij ready voor The Next Chapter?

Samen met Natalja van Chapter One Studio, bieden wij jou de kans om jouw merk naar een hoger niveau te tillen. Gedurende drie maanden werken wij intensief met jou aan een complete branding, inclusief fotografie, zodat jouw merk een ijzersterke uitstraling krijgt. Met onze kennis en expertise helpen wij jou om jouw merk op de juiste manier neer te zetten en met behulp van professionele beelden meteen zichtbaar te maken. Én dat niet alleen, wij ondersteunen jou ook bij het lanceren van jouw nieuwe branding.

Meet Celine

Maak kennis met Celine, de branding expert binnen The Next Chapter. Met maar liefst 8 jaar ervaring in de branding wereld heeft Celine expertise opgebouwd in verschillende aspecten van branding, variërend van logo ontwerp tot volledige huisstijlen, website ontwerp en (bijzonder) drukwerk. Het is haar missie merken tot leven te brengen en ze te laten stralen in een steeds veranderende markt. Met een scherp oog voor detail en een passie voor creativiteit zorgt Celine ervoor dat jouw branding bij jou, jouw bedrijf en jouw favoriete klant past.

Meet Natalja

Maak kennis met Natalja, de personal branding fotografe binnen The Next Chapter. Met 4 jaar ervaring in brandfotografie, heeft Natalja zich gespecialiseerd in het vastleggen van vrouwelijke ondernemers en hun bedrijf. Haar expertise ligt niet alleen in het maken van unieke foto's, maar ook in het begrijpen van de behoeften en waarden van haar klanten. Met haar achtergrond in marketing en communicatie weet Natalja precies hoe ze jouw merk het beste kan presenteren en laten opvallen. Of het nu gaat om portretten of zakelijke fotografie, Natalja's foto's vertellen een verhaal en brengen jouw merk tot leven.

Geen one size fits all,
maar een one of a kind branding

In 3 maanden tijd zorgen wij voor een branding die van A tot Z helemaal bij jou, jouw bedrijf en droomklant past.

The Next Chapter bestaat uit:

The Next Chapter is voor vrouwelijke ondernemers die hun business serieus nemen en hier ook in willen investeren. Je hebt nog helemaal geen branding staan óf je bent juist toe aan een complete rebranding omdat je met je bedrijf bent gegroeid.

In 10 fases naar jouw Next Chapter

Tijdens The Next Chapter behandelen we 10 fases. Elke fase zorgt voor een gestructureerde aanpak om zo een succesvol merk te creëren wat helemaal bij jou past.

1.
Fase 1: Matchcall

We plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via de telefoon of zoom. Is het een match vanuit beide kanten? Dan gaan we de samenwerking aan!

2.
Fase 2: Bevestiging boeking

Yes! We gaan voor jou aan de slag wanneer de offerte is goedgekeurd en wij de (aan)betaling hebben ontvangen.

3.
Fase 3: Research

Wij willen alle in's en out's over jou en je bedrijf weten. Je ontvangt een personal branding analyse en we plannen een 2:1 video call waarin we nog meer de diepte in gaan.

4.
Fase 4: Design

Celine ontwerpt een branding concept met brandstory, logo's, kleurenpalet en 4 huisstijl elementen. Natalja helpt bij de voorbereiding van een fotoshoot met een moodboard, shotlist, styling en locatiebespreking.

5.
Fase 5: Aanscherpen

Jouw feedback is belangrijk bij het aanscherpen van de branding die perfect aansluit bij jouw bedrijf. We bespreken naast jouw feedback ook een social media plan voor de eerste maand na lancering.

6.
Fase 6: Voorbereiding shoot

Ter voorbereiding van jouw shoot ontvang je een fotoplan incl. praktische tips en een complete lijst met alles wat jij mee moet nemen naar jouw shoot.

7.
Fase 7: Time to shoot!

Op de dag van de shoot word je door Natalja gefotografeerd en zal Celine gedurende de hele shoot aanwezig zijn om jou daarin te ondersteunen. This is your time to shine!

8.
Fase 8: Edit shoot!

Na de shoot maakt Natalja een selectie van jouw beeldbank en gaat deze nauwkeurig bewerken in kleur. Wanneer de foto's klaar zijn, kun je ze bekijken in een online galerij en downloaden in hoge resolutie of webformaat.

9.
Fase 9: Exporteren

Na het aanscherpen van jouw branding gaat Celine alle bestanden exporteren, drukklaar maken en verwerken in een brandguide. In deze fase worden ook waar nodig foto's van jouw shoot toegepast in het drukwerk.

10.
Fase 10: Launch!

Het is tijd om jouw nieuwe branding te gaan lanceren. Wij helpen jou hier graag bij! Wij werken voor jou een contentkalender uit, waarmee jij meteen de eerste maand kan knallen met jouw online zichtbaarheid. Deze contentkalender is inclusief 4 reels, 4 standaard posts, 4 carrousels en bijpassende stories. En uiteraard schrijven wij ook de captions met hashtags!

Marjon van ZOWIZO reset over The Next Chapter

Na 10 jaar als zelfstandig ondernemer vond ik het in 2022 tijd om ook mezelf de spiegel voor
te houden en mijn bedrijf te resetten.

In 10 jaar is er veel gebeurd en mijn activiteiten zijn verschoven van retailadvies & styling naar het resetten van teams, personen en interieurs.

Tijd voor een nieuwe branding!

Samen met Celine ging ik van start.
Ik ben zelf super creatief en weet heel goed wat ik wel/niet wil … maar branding is een vak en daar heb je experts bij nodig.

"Alle puzzelstukken vielen in elkaar en het eindresultaat is echt 100% Marjon."

Het traject met Celine dwong me om heel goed na te denken en alles onder de loep te nemen.

Celine heeft mijn visie en ideeën vertaald in een concept en van daaruit ontstond het nieuwe
logo en de eerste opzet van mijn website.

Bij het vullen van de website bleek het beeldmateriaal ook niet meer actueel en omdat ik voor een professionele uitstraling ging moest dit ook spot on zijn.

Zo kwam Natalja erbij en ook zij bleek in staat mijn ideeën perfect te vertalen naar beeld. De shootdag in oktober was voor mij echt THE DAY.

Het draaiboek tot in de puntjes uitgewerkt door Natalja, perfecte locatie en een fantastische
flow in de samenwerking.

Celine en Natalja zijn echt een topteam samen en vertaalde mijn uitgesproken voorkeur
voor kleur en stijl tot één geheel. Alle puzzelstukken vielen in elkaar en het eindresultaat is echt 100% Marjon.

Iedereen die mijn website bekijkt beaamt dit ook …. helemaal “jij”.

Ik krijg alleen maar positieve reacties en de branding is een versterking van wie ik ben en wat ik zakelijk doe.

Ik kan deze creatieve, enthousiaste professionals aanraden aan iedereen die gaat voor een persoonlijke handtekening, innovatie en vooral niet doorsnee.

Celine en Natalja, jullie zijn een topteam!

Transformeer van...

...naar

Gun jezelf deze investering en zet je op de wachtlijst

Voor €3.999 ontvang jij een compleet ontworpen branding inclusief fotografie, hulp bij de lancering én een compleet uitgewerkte contentkalender voor de eerste maand.⁣⁣⁣⁣