Celine's Lab

NIEUW! The Next Chapter: een complete branding incl. fotografie, lancering en contentkalender

Pakketten

(re)branding

Je huidige logo past niet meer bij wat je wil uitstralen. Of misschien ben je wel van plan je bedrijf op te starten en heb je een identiteit nodig. Tijd voor actie! Tijdens het (re)branding pakket ontwikkelen we jouw succesformule die snakt naar kracht, herkenbaarheid en vertrouwen. Bij het lanceren van jouw (re)branding zul je merken dat het hart van jouw favoriete klant sneller gaat kloppen bij het zien van jouw krachtige branding. Én dat is precies het doel waar we voor gaan.

De succesformule naar jouw krachtige branding

Optioneel: drukwerk bestellen.

Webdesign

Een doordachte, functionele website waar jouw missie en visie vanaf spat. Jouw website is de plek om jouw bedrijf tot leven te laten komen. Denk naast een mooi ontwerp aan goede storytelling door middel van mooie, duidelijke copywriting maar ook aan fotografie wat matcht met jouw branding. Al deze elementen vormen het totaalplaatje van jouw bedrijf waar jouw favoriete klant blij van wordt.

De succesformule naar jouw krachtige website

Optioneel: hosting, 1x per maand updates bijhouden, copywriting (SEO proof), brandfotografie.

Totaalplaatje

Van een fris nieuw logo tot een krachtige online en offline branding. Jouw favoriete klant kan niet meer om jouw krachtige branding heen.

De succesformule naar een krachtig totaalplaatje

Optioneel: drukwerk bestellen, hosting, 1x per maand updates bijhouden, copywriting (SEO proof)

celine-pakketten-01
a b r a n d i s a s t o r y t h a t i s a l w a y s b e i n g t o l d

Deze bedrijven gingen jou al voor